2013-11-15 08:20:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Pénzügyi kérdések foglalkoztatják

Napi horoszkóp november 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szánjon ma egy kis időt arra, hogy meghallgatja a főnöke panaszait. Különösen egy nőnemű főnökkel lehet baja, de ha segít neki bizonyos dolgok megoldásában, akkor számíthat a hálájára. Rendezkedjen be a tanácsadói szerepre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma az ön jegyébe lép, ezért mintha kicserélték volna: igen nehezére eshet a koncentrálás. Az érzelmek terén azonban teljesen otthon lehet. Bonyolult szerelmi, családi ügyekben megoldást találhat, tanácsot adhat másoknak is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem mindig üdvös dolog az őszinteség. Ha ma megbántja egy kollégáját, hiába is van igaza, többet árthat magának, mint amennyit használ a másiknak. Mérje fel, mennyire vevő az illető a jó tanácsra, mielőtt kinyitná a száját!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene olyan kétségbeesetten ragaszkodnia valakihez. Vagy, ha mégis, akkor nem úgy, hogy állandóan szemrehányásokat tesz neki. A tündéreket csak tündérmesékkel lehet megfogni: jó szóval, szeretettel, virágokkal, jó fogásokkal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Pénzügyi problémái miatt valamilyen kölcsön felvételét fontolgathatja. Habár szerencsés lehet hitelügyekben, olyan megoldást is találhat, ami nem jár ekkora áldozattal, habár munkával igen. Mégis az lehet a jobb út, nemde?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Eddig talán állóvíznek érezte az életét. Most viszont alig tudja kapkodni a fejét a sok hirtelen jött változás miatt. Sem azt, sem ezt nem találja jónak. Az igazság az, hogy mindkettőnek meg van a maga haszna. Fedezze fel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Pénzügyi kérdések foglalkoztatják. Valakinek tanácsot is adhat ez ügyben. Olyasvalakinek méghozzá, aki eddig a látszat szerint vajmi keveset adott az ön véleményére. Most be kell ismernie, hogy sokra tartja önt.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A rutinosság, a megszokott dolgok, és a kötelességek szinte teljes mértékben kitöltik a mindennapjait. Ma tegyen végre valami olyasmit, amit máskor nem szokott. Valami rendkívülit kell tennie, ha nem akarja halálra unni magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nagyon kreatív ötletei lehetnek, amelyeket nem érdemes megtartania önmagának. Avassa be a főnökét is, mivel ma jó passzban van, lehet, hogy meg is hallja, amit mond neki. Sőt, értékelni és értelmezni is tudja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy romantikus vacsora lehet az, amivel megmentheti a mai estéjét. Ha nem akarja önmarcangolással, vagy, ami még rosszabb, a társa marcangolásával tölteni a napját, akkor legjobb, ha máris asztalt foglaltat egy kellemes helyen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lassan összecsapnak a feje felett a hullámok. A pénzügyei a katasztrófa felé közelednek. Önnél azonban mindig ez a katasztrófa közeli helyzet az inspiráció forrása. Most is segíthet, hogy valami ragyogó ötlettel mentse meg a helyzetet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha valamilyen fájdalom gyötri, akkor vegye komolyan ezt a jelzést a testétől. A fájdalom helye megmutatja, hogy mit hanyagolt el. Összefüggésben lehet ez valamely életterülettel is. A vesék például a társkapcsolattal.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: